Monitorizare GPS transport marfa si persoane - EVO GPS
 

Monitorizare flota camioane

Eficienţa transportului este o condiţie esenţială pentru comerţul de succes. Întârzierile în transportul de mărfuri, materii prime şi echipamente afectează calitatea serviciilor, ceea ce poate fi periculos într-un mediu atât de competitiv.

Gestionarea unei afaceri de succes în domeniul transportului necesită o flotă eficientă, bine întreţinută, care ajunge la destinaţii în timpul stabilit cu clienţii.

De la monitorizare prin gps, la optimizarea rutelor şi comunicarea cu şoferii, până la consumul de combustibil, la timpii de staţionare şi mentenanţa vehiculelor, managerii de flote din domeniul Transportului, se confruntă zilnic cu provocări majore pe care trebuie să le aibă sub control.

În aceste condiţii, tot mai multe companii de transport sunt în căutare de metode şi instrumente eficiente pentru a fi în avantaj faţă de competiţie, un asemenea instrument fiind monitorizarea auto cu ajutorul tehnologiei GPS.

Evotracking SRL deţine şi dezvoltă Aplicaţia EVO GPS care oferă date exacte, în timp real pentru a vă putea gestiona flota eficient şi pentru a vă poziţiona în permanenţă cu un pas înaintea concurenţei. Având acest avantaj veţi câştiga eficienţă operaţională, satisfacţia clienţilor şi creşterea veniturilor.

Descoperiţi Beneficiile ▶
 
 
monitorizare

Aplicația Mobilă EVO GPS

permite utilizatorilor înregistraţi, să urmărească orice vehicul în contul lor, de pe smartphone-uri sau tablete.

 
Aplicatia EVO in iTunes EVO in Google Play