Monitorizare flota industria de petrol si gaz - EVO GPS
 

Monitorizare gps camion petrolIndustria Petrolului şi a gazelor se bazează pe conducătorii auto care trebuie să livreze produse în condiţii de siguranţă, cu o eficienţă operaţională sporită.

Companiile din Industria Petrolului şi a gazelor se bazează pe noile tehnologii pentru a rămâne competitive. Pentru a îndeplini toate normele de sănătate, siguranţă şi mediu, trebuie să aveţi controlul asupra informaţiilor despre flota dumneavoastră.

Utilizarea Aplicaţiei EVO GPS vă permite să luaţi decizii în cunoştinţă de cauză şi să reacţionaţi instant atunci când intervin situaţii de urgenţă sau atunci când priorităţile se schimbă.

Aplicaţia EVO GPS este una cuprinzătoare şi nu se limitează doar la gestionarea resurselor. Cu ajutorul Aplicaţiei EVO GPS va asiguraţi că toate obiectivele sunt uşor de îndeplinit şi că investiţiile dumneavoastră vor genera mai mult profit.

Utilizând sistemul de urmărire în timp real, precum şi rulând rapoarte analitice, veţi asista la îmbunătăţiri imediate ale comportamentelor conducătorilor auto, precum şi o scădere dramatică a incidentelor costisitoare şi potenţial letale.

Descoperiţi Beneficiile ▶
 
 
monitorizare

Aplicația Mobilă EVO GPS

permite utilizatorilor înregistraţi, să urmărească orice vehicul în contul lor, de pe smartphone-uri sau tablete.

 
Aplicatia EVO in iTunes EVO in Google Play