Monitorizare flota si utilaje constructii - EVO GPS
 

Monitorizare flota constructiiDomeniul Construcţiilor presupune foarte multe invesţii şi coordonarea multor activităţi. De la utilaje şi echipamente, până la materiale de construcţii şi resurse umane, managerul unei firme de construcţii trebuie să aibă sub control activele firmei sale.

Reputaţia companiei poate fi pusă în pericol dacă nu se ţine cont de toate aceste aspecte. O gestionare bună a bunurilor aflate pe teren şi a utilajelor, vă garantează siguranţa personalului şi ţinerea cheltuielile sub control

Întârzierile pot contribui la eşec, în cazul în care nu se iau măsuri pentru a le preveni. Timpii morţi, orele suplimentare, precum şi uzura utilajelor pot contribui dramatic la scăderea productivităţii şi automat la creşterea costurilor. În plus, este important să aveţi în permanentă posibilitatea de a va informa corespunzător clienţii cu privire la starea lucrărilor. În acest fel veţi spori eficienţa, iar facturările vor fi exacte.

EVO GPS oferă date exacte, în timp real pentru a va putea getiona flota eficient şi pentru a va poziţiona în permanenţă cu un pas înaintea concurenţei. Având acest avantaj, veţi câştiga eficienţă operaţională, satisfacţia clienţilor şi creşterea veniturilor.

Descoperiţi Beneficiile ▶
 
 
monitorizare

Aplicația Mobilă EVO GPS

permite utilizatorilor înregistraţi, să urmărească orice vehicul în contul lor, de pe smartphone-uri sau tablete.

 
Aplicatia EVO in iTunes EVO in Google Play