Monitorizare utilaje agricole - EVO GPS
 

Monitorizare gps tractor agriculturaEste un lucru bine ştiut faptul că atunci când vine vorba despre gestionarea unei flote de maşini şi utilaje în domeniul Agriculturii, principalele preocupări sunt monitorizarea consumului de combustibil şi coordonarea utilajelor pe suprafeţele agricole.

Din cauza faptului că utilajele agricole operează cu o cantitatea considerabilă de combustibil, de multe ori apare riscul de sustragere de combustibil sau de folosire incorectă a utilajului.

Există două modalităţi prin care se poate preveni consumul nejustificat sau furtul de combustibil. Pe de-o parte, prin colectarea şi analizarea în timp real a datelor privind: locaţia, viteza de deplasare, ore de funcţionare motor pentru un anumit utilaj. Astfel, se normează consumul standard pe diferite tipuri de activităţi şi se raportează la datele colectate cu ajutorul sistemului de monitorizare prin GPS. Pe de altă parte, prin montarea de sonde litrometrice, care sunt dispozitive ce transmit date despre consumul real al utilajului, într-un interval de timp, se reduce considerabil cantitatea de combustibil folosită.

Aplicaţia EVO GPS oferă posibilitatea încărcării automate a parcelelor declarate la APIA. După încărcarea documentului, se pot delimita puncte de interes pe fiecare utilaj în parte sau pe fiecare parcelă. De asemenea, Aplicaţia EVO GPS pentru agricultură pune la dispoziţie fermierilor, posibilitatea de a stabili perimetre de lucru pentru fiecare utilaj în parte. Pentru orice încălcare a parametrilor stabiliţi, se pot stabili alarme, care ajung direct pe calculatorul sau telefonul responsabilului de flotă.

Descoperiţi Beneficiile ▶
 
 
monitorizare

Aplicația Mobilă EVO GPS

permite utilizatorilor înregistraţi, să urmărească orice vehicul în contul lor, de pe smartphone-uri sau tablete.

 
Aplicatia EVO in iTunes EVO in Google Play