Despre EVO GPS | Solutii monitorizare auto prin GPS

Despre Evotracking

 

Companie monitorizare prin gpsFondată în 2009, Evotracking este o companie deţinută de antreprenori din domeniul dezvoltării de tehnologie. Este un lider în implementarea de soluţii de monitorizare prin GPS. Folosind o Aplicaţie optimizată şi securizată, compania oferă un portofoliu extins de servicii pentru managerii de flote auto.

De la momentul fondării companiei, Evotracking a avut o creştere rapidă, ajungând să fie în top 3 în ceea ce priveşte cota de piaţă. Dezvoltarea se reflectă atât în numărul mare de clienţi, cât şi în cantitatea şi calitatea capabilităţilor Aplicației de monitorizare prin GPS.

Credem cu tărie că Aplicaţia dezvoltată de Evotracking, şi anume, EVO GPS, este mai mult decât un sistem de monitorizare. Este o soluţie care oferă posibilitatea de a face economii cuantificabile de resurse economice şi timp.

Pentru că ne concentrăm pe rezultate, considerăm că diferenţa între soluţiile oferite de Evotracking şi alte soluţii de pe piaţă, este faptul că Aplicaţia se foloseşte exclusiv online. Ceea ce înseamnă că orice utilizator o poate accesa oricând, de oriunde, fără să fie necesară instalarea unui program special pe calculator sau telefon sau a vreunei alte aplicaţii. Toate acestea sunt disponibile cu doar câteva click-uri, folosind o interfaţă simplă şi intuitivă. Posibilitatea de a folosi cât mai simplu şi cât mai rapid funcţionalităţile Aplicaţiei, oferă avantaje competiţionale clienţilor noştri

Portofoliul de clienţi acumulat în timp, ne-a ajutat să înţelegem că fiecare companie are nevoi specifice. Flexibilitatea Aplicaţiei EVO GPS ne permite să găsim şi să oferim cea mai potrivită soluţie pentru necesităţile fiecărui client în parte. Indiferent dacă aveţi o companie mică de distribuţie sau o flota internaţională, avem soluţii care se potrivesc nevoilor dumneavoastră.

 

 
Cere Demo
Cere Oferta
 
monitorizare

Aplicația Mobilă EVO GPS

permite utilizatorilor înregistraţi, să urmărească orice vehicul în contul lor, de pe smartphone-uri sau tablete.

 
Aplicatia EVO in iTunes EVO in Google Play