Beneficii | Transport | Monitorizare prin GPS
 
Monitorizând activitatea, vă asiguraţi că şoferii dumneavoastră sunt în siguranţă

Monitorizând activitatea, vă asiguraţi că şoferii dumneavoastră sunt în siguranţă

Noi ştim că nimic nu este mai important pentru dumneavoastră decât siguranţă angajatiilor. Aplicaţia EVO GPS permite flotelor de transport să monitorizeze comportamentul şoferilor. Monitorizând excesul de viteză, staţionările nepermise, kilometrii parcurşi, precum şi frânările şi accelerările bruşte, vă asiguraţi că vehiculele şi şoferii sunt în siguranţă şi că aceştia acţionează responsabil în trafic. 

 
 
Reduceţi consumul de combustibil al flotei dumneavoastră

Reduceţi consumul de combustibil al flotei dumneavoastră

Reducerea consumului de combustibil este o prioritate pentru orice manager de flota auto. Folosind Aplicaţia EVO GPS, veţi reuşi să optimizati rutele, să reduceţi timpii morţi, precum şi să preveniţi folosirea neautorizată a vehiculului. Asigurându-vă că şoferii parcurg cea mai bună rută, reduceţi kilometrii parcurşi şi astfel scade consumul de combustibil şi orele de condus ale acestora. 

 
 
Simplificaţi programarea mentenantei

Simplificaţi programarea mentenantei

Puteţi introduce în Secţiunea Configurare din Aplicaţia EVO GPS informaţii cu privire la documentele necesare activitatii flotei, pentru a ştii din timp, rulând rapoarte, când expiră valabilitatea acestora. Documentele pot include orice tip de informaţie de la inspecţii tehnice, la roviniete, casco şi licenţe de transport. Fiind în permanentă informat, veţi putea eficientiza activitatea de coordonare a flotei şi veţi ajută la reducerea costurilor şi creşterea productivităţii

 
 
Reduceţi timpul de realizare al rapoartelor şi eliminaţi stresul calculelor

Reduceţi timpul de realizare al rapoartelor şi eliminaţi stresul calculelor

Rapoartele pe care le poate genera Aplicaţia EVO GPS, prezintă informaţii detaliate cu privire la timpul petrecut pe traseu şi la fiecare client în parte, opriri în puncte de interes, foi de parcurs, precum şi evenimente petrecute pe traseu (opriri motor, porniri motor, alimentari combustibil, scăderi bruşte de nivel combustibil). Rulând rapoarte cu doar câteva click-uri, reduceţi timpul petrecut pentru a pune cap la cap informaţii transmise de la fiecare şofer în parte. Vă optimizati în acest fel activitatea şi vă puteţi concentra pe sporirea productivităţii şi a profitului.

 
 
 
Cere Demo
Cere Oferta
 
monitorizare

Aplicația Mobilă EVO GPS

permite utilizatorilor înregistraţi, să urmărească orice vehicul în contul lor, de pe smartphone-uri sau tablete.

 
Aplicatia EVO in iTunes EVO in Google Play