Beneficii | Petrol si gaze | Monitorizare prin GPS
 
Monitorizaţi consumul pentru a reduce costurile

Monitorizaţi consumul pentru a reduce costurile

Reducerea consumului de combustibil este o prioritate pentru orice manager de flota auto. Folosind Aplicaţia EVO GPS, veţi reuşi să optimizati rutele, să reduceţi timpii morţi, precum şi folosirea neautorizată a vehiculului. Asigurându-vă că şoferii parcurg cea mai bună rută, scădeţi kilometrii parcurşi şi astfel scade consumul de combustibil. 

 
 
Vă asiguraţi că şoferii dumneavoastră sunt în siguranţă

Vă asiguraţi că şoferii dumneavoastră sunt în siguranţă

Noi ştim că nimic nu este mai important pentru dumneavoastră decât siguranţa angajatiilor. Aplicaţia EVO GPS permite flotelor să monitorizeze comportamentul şoferilor. Monitorizând excesul de viteză, staţionările nepermise, kilometrii parcurşi, precum şi frânările şi accelerările bruşte, vă asiguraţi că vehiculele şi şoferii sunt în siguranţă şi că acţionează responsabil. 

 
 
Creaţi perimetre pentru a ţine sub control vehiculele

Creaţi perimetre pentru a ţine sub control vehiculele

Veţi fi alertat atunci când un utilaj iese din perimetrul configurat în prealabil în Aplicaţia EVO GPS. De asemenea, veţi fi anunţat prin e-mail sau sms dacă un vehicul se află în mişcare în afară orelor de program. Puteţi astfel preveni situaţii care va dezavantajează din punct de vedere financiar. Având sub control aceste aspecte puteţi reduce costurile şi veţi spori productivitarea

 
 
Simplificaţi programarea mentenantei

Simplificaţi programarea mentenantei

Puteţi introduce în Secţiunea Configurare din Aplicaţia EVO GPS informaţii cu privire la documentele necesare activitatii flotei, pentru a ştii din timp, rulând rapoarte, când expiră valabilitatea acestora. Documentele pot include orice tip de informaţie de la inspecţii tehnice, la roviniete, casco şi licenţe de transport. Fiind în permanentă informat, veţi putea eficientiza activitatea de coordonare a flotei şi veţi ajută la reducerea costurilor şi creşterea productivităţii. 

 
 
 
Cere Demo
Cere Oferta
 
monitorizare

Aplicația Mobilă EVO GPS

permite utilizatorilor înregistraţi, să urmărească orice vehicul în contul lor, de pe smartphone-uri sau tablete.

 
Aplicatia EVO in iTunes EVO in Google Play