Beneficii | Distributie | Monitorizare prin GPS
 
Livraţi în timp real

Livraţi în timp real

Notificările în timp real oferă un beneficiu imens care adaugă valoare companiei dumneavoastră în faţa altor companii de distribuţie. Companiile vor să ştie exact când îşi primesc produsele. De asemenea, aceştia doresc dovada că produsele lor au fost livrate corespunzător. Avantajul Aplicaţiei EVO GPS este faptul că puteţi configura accesul la aceste informaţii, pentru fiecare client în parte. Astfel, aceştia vor putea ştii în permanentă starea livrărilor. 

 
 
Monitorizarea activitaţii angajaţilor

Monitorizarea activitaţii angajaţilor

Angajaţii devin mult mai atenţi şi eficienţi atunci când ştiu că sunt monitorizaţi. Dacă aceştia ştiu că puteţi genera rapoarte cu privire la viteza de deplasare, ruta aleasă şi timpul petrecut la fiecare client în parte, îşi vor optimiza activitatea conform cu standardele impuse. Acest lucru se va traduce în reducere de costuri şi creşterea productivităţii. 

 
 
Monitorizaţi rutele

Monitorizaţi rutele

Pentru multe companii de livrare şi distribuţie, rutele de livrare se schimbă dramatic de la o zi la alta. Se întâmplă rar ca firmele să aibă acelaşi program în fiecare zi. Acest lucru înseamnă că rutele optime vor varia foarte mult de la o zi la alta. Folosind Aplicaţia EVO GPS, puteţi programa cu uşurinţă cele mai bune rute pentru toate vehiculele, astfel încât livrările vor fi făcute în timp util, cu un consum minim de resurse umane şi combustibil. 

 
 
Programaţi distribuţia

Programaţi distribuţia

Veţi avea posibilitatea de a determina atunci când vehiculele sunt folosite în scop de afaceri sau în scopuri ce nu au legătură cu compania. Puteţi defini perimetre şi puncte de interes. Această posibilitate, corelată cu setarea Alertelor, vă ţine la curent în permanenţă cu rutele efectuate de angajaţii dumneavoastră.

 

 
 
 
Cere Demo
Cere Oferta
 
monitorizare

Aplicația Mobilă EVO GPS

permite utilizatorilor înregistraţi, să urmărească orice vehicul în contul lor, de pe smartphone-uri sau tablete.

 
Aplicatia EVO in iTunes EVO in Google Play