Beneficii | Constructii | Monitorizare prin GPS
 
Creaţi perimetre pentru a ţine sub control utilajele

Creaţi perimetre pentru a ţine sub control utilajele

Veţi fi alertat atunci când un utilaj iese din perimetrul configurat în prealabil în Aplicaţia EVO GPS. De asemenea, veţi fi anunţat prin e-mail sau sms dacă un vehicul se află în mişcare în afara orelor de program. Puteţi astfel preveni situaţii care vă dezavantajează din punct de vedere financiar. Având sub control aceste aspecte puteţi reduce costurile şi veţi spori productivitarea

 
 
Monitorizaţi consumul pentru a reduce costurile

Monitorizaţi consumul pentru a reduce costurile

Reducerea consumului de combustibil este o prioritate pentru orice manager de flota auto. Folosind Aplicaţia EVO GPS, veţi reuşi să optimizati rutele, să reduceţi timpii morţi, precum şi folosirea neautorizată a vehiculului. Asigurându-vă că şoferii parcurg cea mai bună rută, reduceţi kilometrii parcurşi şi astfel scade consumul de combustibil. 

 
 
Sunteţi la curent cu starea lucrărilor

Sunteţi la curent cu starea lucrărilor

Monitorizând orele de funcţionare ale motorului, precum şi distanţele parcurse, veţi putea optimiza activitatea fiecărui angajat în parte. De asemenea, puteţi identifica cu precizie timpul de funcţionare a utilajelor precum macaralele, excavatoarele, buldozerele etc. În acest fel veţi avea la dispoziţie informaţii utile pentru o facturare precisă şi pentru o mai bună coordonare a angajatiilor pe şantier. 

 
 
Simplificaţi programarea mentenantei

Simplificaţi programarea mentenantei

Puteţi introduce în Secţiunea Configurare din Aplicaţia EVO GPS informaţii cu privire la documentele necesare activitatii flotei, pentru a ştii din timp, rulând rapoarte, când expiră valabilitatea acestora. Documentele pot include orice tip de informaţie de la inspecţii tehnice, la roviniete, casco şi licenţe de transport. Fiind în permanentă informat, veţi putea eficientiza activitatea de coordonare a flotei şi veţi ajută la reducerea costurilor şi creşterea productivităţii. 

 
 
 
Cere Demo
Cere Oferta
 
monitorizare

Aplicația Mobilă EVO GPS

permite utilizatorilor înregistraţi, să urmărească orice vehicul în contul lor, de pe smartphone-uri sau tablete.

 
Aplicatia EVO in iTunes EVO in Google Play