Beneficii | Agricultura | Monitorizare prin GPS
 
Eliminaţi lucrările nejustificate sau neefectuarea acestora

Eliminaţi lucrările nejustificate sau neefectuarea acestora

Puteţi importa în Aplicaţia EVO GPS parcelele declarate la APIA pentru o mai bună monitorizare a activităţilor agricole. Pentru a evita situaţii în care nu se realizează lucrări pe parcele sau cele în care se depăşeşte zona stabilită, se pot stabili regiuni de interes pentru utilaje, iar pentru orice ieşire sau intrare într-un perimetru nepermis, se pot stabili alarme ce sunt trimise pe e-mailul sau telefonul persoanei responsabile cu monitorizarea utilajelor. 

 
 
Reduceţi costurile prin identificarea şi prevenirea sustragerilor de carburant

Reduceţi costurile prin identificarea şi prevenirea sustragerilor de carburant

Creşterea costurilor alocate achiziţionării de combustibil reprezintă o ameninţare financiară reală. Reducerea consumului de combustibil este un obiectiv important pentru orice companie. Prin intermediul EVO GPS se pot monitoriza în timp real toate aspectele legate de consumul de combustibil. Mai mult decât atât, puteţi genera rapoarte detaliate şi analize complexe care va pun la îndemână informaţii vitale pentru afacerea dumneavoastră. 

 
 
Responsabilizaţi angajaţii şi comunicaţi mai bine cu aceştia

Responsabilizaţi angajaţii şi comunicaţi mai bine cu aceştia

Atunci când angajaţii dumneavoastră ştiu că sunt monitorizaţi, aceştia devin mai disciplinaţi, mai eficienţi şi îşi îndeplinesc sarcinile mai repede. Ceea ce înseamnă creşterea profitului şi îmbunătăţirea imaginii în piaţă. Capacitatea de a monitoriza şi de a gestiona cantitatea de timp de care are nevoie un angajat pentru a-şi îndeplini sarcinile, creşte productivitatea şi deschiderea posibilitatea de a optimiza activitatea fiecărui angajat, pentru o mai bună gestionare a resurselor. 

 
 
Creşteţi productivitatea

Creşteţi productivitatea

Pentru a va asigura că totul funcţionează conform cu cerinţele dumneavoastră, sistemul EVO GPS de monitorizare prin GPS, vă pune la dispoziţie diverse instrumente de măsurare a parametrilor. A fi la curent cu mentenanţa vehiculelor, creşte ciclul de viaţă al acestora şi previne situaţiile periculoase. De asemenea, posibilitatea de a creea un calendar cu alerte, care să vă informeze cu privire la revizii, asigurări, taxe de drum, inspecţii tehnice şi reparaţii, ajută la diminuarea costurilor şi creşterea productivităţii. 

 
 
 
Cere Demo
Cere Oferta
 
monitorizare

Aplicația Mobilă EVO GPS

permite utilizatorilor înregistraţi, să urmărească orice vehicul în contul lor, de pe smartphone-uri sau tablete.

 
Aplicatia EVO in iTunes EVO in Google Play