Beneficii | Monitorizare flote auto prin GPS
 
Reducerea costurilor

Reducerea costurilor

Măsurarea şi raportarea consumului real de combustibil constituie o provocare importantă pentru orice manager de flote auto. EVO GPS vă oferă o perspectivă amplă asupra activităţii flotei pentru a putea reduce nivelul de combustibil consumat.

Viteza excesivă risipeşte combustibil. Aplicaţia EVO GPS va pune la dispoziţie Hărţi, Rapoarte şi posibilitatea de a seta Alerte, pentru a putea ţine sub control comportamentul şoferilor.

Mai mult

 

 
 
Productivitate

Productivitate

Sistemul de monitorizare prin GPS plasează în timp real datele de localizare a vehiculului la doar câteva click-uri distanţă. Prin intermediul Aplicaţiei EVO GPS veţi ştii în permanentă locaţia şi direcţia de mers a fiecărui vehicul în parte.

Mai mult decât atât, veţi ştii unde au fost vehiculele, când au ajuns şi cât timp au staţionat în fiecare locaţie.

Mai mult

 

 
 
Eficienţă

Eficienţă

Rapoartele generate de Aplicaţia EVO GPS sunt personalizabile pentru a vă oferi exact informaţiile de care aveţi nevoie. Puteţi genera peste 35 de tipuri de rapoarte distincte. Fiecare raport este configurabil, pentru a vă oferi exact datele de care aveţi nevoie. Avantajul este că le puteţi accesa on-line, fără să fie nevoie să instalaţi programe suplimentare pe calculator sau telefon. Aveţi nevoie doar de acces la internet. 

Mai mult

 

 
 
Siguranţa angajatiilor şi a flotei

Siguranţa angajatiilor şi a flotei

Securitatea angajatiilor şi a flotei este esenţială pentru buna funcţionare a unei companii. Aplicaţia EVO GPS oferă managerilor de flote puterea de a reduce la minimum riscurile de securitate. Pentru a reduce expunerea la riscuri a angajatiilor şi a vehiculelor, puteţi utiliza o gama largă de funcţionalităţi ale Aplicaţiei EVO GPS.

Mai mult

 

 
 
 
Cere Demo
Cere Oferta
 
monitorizare

Aplicația Mobilă EVO GPS

permite utilizatorilor înregistraţi, să urmărească orice vehicul în contul lor, de pe smartphone-uri sau tablete.

 
Aplicatia EVO in iTunes EVO in Google Play